Je hebt een eigen huis. Altijd volop aan het werk om alles netjes te krijgen en goed te onderhouden. Kozijnen hebben dan vaak geen hoge prioriteit. Natuurlijk moeten ze een keer worden vervangen, maar nu nog maar even niet.  Totdat het winter wordt en de stookkosten uit de hand beginnen te lopen. 

Het wordt tijd om die houten kozijnen te vervangen. Maar hoe? ER bestaan geen kozijnenwinkels, toch? Fout! Die bestaat gelukkig wel.  

Direct een kozijn.nl – een gespecialiseerde online kozijnenleverancier. En bestellen? Een kind kan de was doen! 

 

Vervang hout door kuststof 

Houten kozijnen moeten bestand zijn tegen weer en wind. Naarmate ze ouder worden (slijtage) wordt dat heel snel minder. Dat gaat dus een keer fout. 

Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, zijn duurzaam en hebben bijna geen onderhoud nodig. Nog meer voordelen? Ze zijn in veel kleuren beschikbaar en zijn een uitstekende rem tegen ongenode gasten (inbrekers). 

 

Zo bestel je gemakkelijk en snel nieuwe kozijnen 

Bij directeenkozijn.nl hebben we alle hulpmiddelen in huis om ervoor te zorgen dat je je nieuwe kozijnen gemakkelijk en snel kunt bestellen. 

Alle kozijnen worden exact op maat gemaakt – ieder raam en iedere deur zijn per slot van rekening anders. Daarvoor hebben wij in het bestelproces een zogenoemde kozijn configurator opgenomen. Die gebruik je op de volgende manier. 

Omdat het zo belangrijk is dat het kozijn op maat wordt gemaakt, voer je op onze website de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig in. 

Met de configurator voer je eerst het type en de vorm van je raam in. Dan volg je met de invoer van het profieltype en het soort glas. Daarna kies je de kleur van het profiel van het kozijn, zowel voor binnen als voor buiten. 

 

Het laatste punt: de levering van je bestelling 

Wij zijn gevestigd in Haaksbergen en hebben een eigen kozijnenfabriek in Duitsland. De bestelmethodiek op de site is afgestemd op de software die daar in de fabriek wordt gebruikt. Dan kunnen daar geen verrassingen bij optreden. 

Hierna krijgen wij de kozijnen terug en verzorgen de verdere levering. Dat doen we aan alle adressen in Nederland en België. Als er geen gekke dingen in het proces gebeuren, mag je rekenen op een levertijd van 4-6 weken.