Als je werkzaam bent in de bouw is het natuurlijk prettig om voldoende spullen op voorraad bij je te hebben, maar ook om te beschikken over je eigen spullen. Speciaal hiervoor kun je bij Combifit terecht om jezelf te voorzien van de spullen die jij tijdens het werken nodig hebt. Voor allerlei verschillende attributen kun je hier terecht waardoor je kunt inslaan en je voorraad kunt aanvullen indien nodig. Zo heb je altijd jouw favorieten bij de hand en kun je gemakkelijk aan de slag met de volgende klus.

 

Groot assortiment

Combifit beschikt over allerlei producten die je kunt gebruiken tijdens het werk in de bouw. Denk bijvoorbeeld aan kit, purschuim, lijm, beglazingsmatrialen en allerlei ander soort gereedschap. Ook is er een uitgebreid assortiment voor verschillende soorten vakgebieden en krijg je meer duidelijk over welk product binnen welke sector goed van pas kan komen. Zo kies je voor de producten die het beste tot zijn recht komen tijdens de juiste werkzaamheden en kun je op die manier het beste uit het product halen.

 

Soorten kitten

Een van de producten die je online bij Combifit kunt vinden, is dus kit. Ook hierin zijn weer verschillende soorten die ieder de eigen voordelen kennen. Een soort kit waar je bij Combifit voor terecht kunt, is siliconenkit.  Deze variant van kit is geschikt als afdichtingskit en is, zoals de naam al zegt, gemakkt van siliconen. Het materiaal is sterk, flexibel en duurzaam. Daarnaast is het ook bestand tegen hoge temperaturen en andere extreme weersomstandigheden. Deze vorm van kit wordt vooral gebruikt om kieren of scheuren in bijvoorbeeld glas, metaal of keramiek te dichten. Ook kan het worden gebruikt om afdichtingen rond deuren of ramen te maken of deze waterdicht af te dichten. Het is veelzijdig materiaal en kan op verschillende toepassingen worden gebruikt. Zo werkt het dus om dingen waterdicht te maken, waarna het dus, zoals al genoemd is, ook goed te gebruiken is in extreme weersomstandigheden.

 

Vele merken

Bij Combifit bestaat het assortiment uit verschillende merken, waaronder Zwaluw Den Braven. Dit merk beschikt over hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays die te gebruiken zijn binnen de bouw- en industriesector. Zo bestaat er de zwaluw high tack wat een lijmkit is met een hoge aanvangskleefkracht. Daarnaast heeft dit product geen ondersteuning nodig tijdens het uitharden, is het bestendig voor verschillende weertypes en vochtbestendig. Het kan gebruikt worden als onder andere constructielijm, montagelijm en spiegellijm. Op de website van Combifit heb je een overzicht van alle merken waar zij over beschikken en kun je een kijkje nemen of jouw favoriete merk hier ook onderdeel van uitmaakt. Op die manier kun je via een gemakkelijke weg aan je favoriete materialen komen.